Skip to main content

Offices for a scientific company

We were approached by this Oxfordshire based scientific company to design the layout and interiors for their new offices. Their past office space had felt very unsociable and staff did not mix much. This new space was designed with plenty of seating for informal meetings, as well as socialising, a communal dining area, and even a table tennis - all designed to foster a stronger sense of belonging and company identify.

armchairs-in-office-breakout-area
an_Oxford _office_interior_designer_Flippa_Interiors
sofas-with-green-and-yellow-accents
green-interior-design-scheme-for-office-meeting-rooms
statement-yellow-corridor-with-locker-storage
bespoke-bench-seating-with-bespoke-vinyl-mural-for-office-scheme
pendant-lights-hung-on-industrial-warehouse-roof
bespoke-vinyl-ladies-toilet-sign
statement-yellow-ceiling-and-crittal-windows
yellow-industrial-style-pendant-lights
bespoke-mens-and-ladies-toilet-vinyl-signs
green-and-yellow-scheme-for-office-sitting-and-dining-area
an-office-sofa-with-yellow-and-green-cushions
bespoke-vinyl-mens-toilet-sign
an-office-dining-area-with-yellow-accents